Τελευταία Νέα

24/12/13

Πανιώνιος : Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τάσος Αυλωνίτης!


Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα πρέπει να θεωρείται από χθες ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. 

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και των Πειραιωτών με τον παίκτη "έκλεισε" στη διάρκεια της χθεσινής μέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δυναμικός στόπερ θα πάει από Γενάρη στου Ρέντη για να ενσωματωθεί στους "ερυθρόλευκους".
Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θ' αφήσει τον Αυλωνίτη στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και ο 24χρονος αμυντικός θα είναι ο πέμπτος στόπερ στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς υπάρχουν ήδη οι Σιόβας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Παπάζογλου (που όμως χρησιμοποιείται σαν δεξί μπακ από τον Μίτσελ).
Τον ήθελε η ΑΕΚ!
Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα στη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Καρλ Μεντζανί. Ο Αλγερινός που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με τη συμπεριφορά του θα φύγει απ' τους πρωταθλητές και γι' αυτό το λόγο ο Μίτσελ έδωσε το "οκέι" για να γίνει τώρα η μεταγραφή του Αυλωνίτη και να πάει άμεσα στου Ρέντη ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τον Αυλωνίτη ήθελε πολύ η ΑΕΚ και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κλείσει τον ποδοσφαιριστή και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή. Στην πράξη όμως αποδείχθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών.
Δεύτερη μεταγραφή.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει ήδη συμφωνήσει με τον Εργοτέλη για την απόκτηση και του Πελέ. Ο τελευταίος θα είναι και αυτός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά στου Ρέντη την πρώτη του μήνα, όπως και ο Αυλωνίτης, όπως προαναφέραμε. Ο Πελέ τον οποίον ήθελε ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Ολυμπιακό και ο Αυλωνίτης τον οποίον ήθελε η ΑΕΚ θα φορέσει επίσης τα ερυθρόλευκα.
Ενας ακόμα απ' τον Πανιώνιο.
Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην απόκτηση πολλών παικτών από τον Πανιώνιο και μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι όλες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές. Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Μανιάτη, ακολούθησε ο Σιόβας και εν συνεχεία τον δρόμο για τον Πειραιά πήρε ο Σάμαρης. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τον Κολοβό (τον άφησε δανεικό για φέτος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης) και χθες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Αυλωνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου