Τελευταία Νέα

27/1/14

21η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης-Παναιτωλικός 0-1

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε στο Παγκρήτιο Στάδιο με 1-0 του Εργοτέλη με γκολ του Καμαρά και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Με γκολ του Καμαρά στο βαρύ από την βροχή Παγκρήτιο Στάδιο, ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Με τη νίκη τους αυτή τα "καναρίνια" ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς (μαζί με τον Πανθρακικό), ενώ από την άλλη ο Εργοτέλης που έμεινε για δέκατο ματς χωρίς νίκη είναι πλέον σε δύσκολη θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε λίγο καλύτερα, αλλά δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Παναιτωλικού, ο οποίος έπαιξε με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές κατάφερε να σκοράρει.
Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Εργοτέλη ήταν ανούσια. Η μπάλα γύριζε γύρω από την περιοχή του Παναιτωλικού, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός κράτησε την αμυντική του λειτουργία και με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας).
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Καμπούρης (Εύβοιας).
Συνθέσεις:
Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής, Αζίζ, Μπουχαλάκης (46' Διαμαντάκος), Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71' Κούμπικ), Αναστασάκος (84' Βερπακόφσκις).
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπακάκης (82' Κουτρομάνος), Θεοδωρίδης (77' Νταλμά), Καμαρά (87' Μπουντιμίρ).
Κίτρινες κάρτες: Ρομάνο (83', Εργοτέλης)-Ζούνιορ (57', Παναιτωλικός), Νταλμά (92', Παναιτωλικός)
Γκολ: Καμαρά (43', Παναιτωλικός).

Ανασκόπηση αγώνα:

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής, ο Εργοτέλης μπήκε λίγο καλύτερα και είχε το πρώτο του σουτ στο 8' με τον Χαντί το οποίο ήταν άστοχο.
Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια ισορρόπησε την αναμέτρηση άρχισε να πατάει καλύτερα και στο 19' απάντησε με τον Γοδόι, αλλά ο Αθανασίου ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 24' μετά από σέντρα του Τζανακάκη, ο Αναστασάκος έπιασε την κεφαλιά με τον Μπρακάλι να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα.
Ο Παναιτωλικός είχε μια ακόμη καλή φάση στο 32' με τον Γοδόι να κάνει και πάλι το σουτ και τον Αθανασίου να μην ανησυχεί, ενώ στο 36' το σουτ πάλι του Γοδόι ήταν άστοχο.
Στο 40' ο Μπρακάλι μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπουχαλάκη και τρία λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Γοδόι έκανε την κάθετη πάσα στον Καμαρά ο οποίος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Αθανασίου και έκανε το 0-1 για τους Αγρινιώτες.
Ανούσια υπεροχή του Εργοτέλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο Εργοτέλης μπήκε με σκοπό να φτάσει από νωρίς στην ισοφάριση. Στο 49' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο, ο Σαρρής έκανε το τακουνάκι η αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και στο 59' μετά από σέντρα του Μπαντιμπανγκά ο Ρομάνο έκανε την κεφαλιά η οποία ήταν άστοχη.
Η ομάδα του Παναιτωλικού με το υπέρ της σκορ, απειλούσε με αντεπιθέσεις και στο 62', μετά από το σουτ του Σφακιανάκη ο Αθανασίου έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Θεοδωρίδη στο 66'.
Στο 75' μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο, ο Διαμαντάκος έκανε την κεφαλιά με τον Ανέν να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος.
Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 78' με τον Καμαρά να κάνει την σέντρα τον Νταλμά να κάνει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Ανρί Καμαρά είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε το γκολ με το οποίο οι Αγρινιώτες πήραν το πρώτο τους "διπλό" στο φετινό πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση:

Η ομάδα του Εργοτέλη είναι σε δύσκολη θέση, καθώς έφτασε πλέον στα δέκα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου