Τελευταία Νέα

28/1/14

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Πετράκη!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη, ενώ είναι κοντά και στην απόκτηση του Αουρελιάν Κίτσου.
Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι δύο πλευρές ήταν εδώ και μέρες πολύ κοντά και ο μέχρι πρότινος προπονητής του Εργοτέλη συμφώνησε σε όλα με τους Γιαννιώτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν την πρόσληψή του. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της  με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη.
Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε στο pasgiannina.gr:
Είναι τιμή για εμένα που καλούμαι να υπηρετήσω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, την δυναμική της και την δουλειά μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".
Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετράκης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο Κρητικός τεχνικός κέρδισε τον πρόεδρο του ΠΑΣ στις συζητήσεις που είχαν, ενώ ο τελευταίος κατέληξε σε αυτή την επιλογή και λόγω όσων στοιχείων συνέλεξε.
Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι του ΠΑΣ θεωρούν πως ο Πετράκης κάνει αρκετά καλή δουλειά με τους νεαρούς παίκτες και θέλουν να δοθεί βάρος σε αυτό τον τομέα. Δεδομένης της βαθμολογικής κατάταξης  και του αποκλεισμού από το κύπελλο, άλλωστε, δεν υπάρχει στόχος στη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ πέρα από το να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται με την πεντάδα να έχει -πιθανότατα- χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου