Τελευταία Νέα

30/1/14

Ολυμπιακος : Aνακοίνωσε τον Νέλσον Βαλντές!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (30/1) ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές. Δανεικός έως την λήξη της σεζόν και με οψιόν αγοράς ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός.

Ο Νέλσον Χαέντο Βαλντές είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Παραγουανός αφίχθη μέσω Ζυρίχης στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (30/1) και το βράδυ της ίδιας ημέρας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.
Οι ιατρικές εξετάσεις του 31χρονου επιθετικού ήταν καθαρές και έτσι ήρθε η επισημοποίηση της μετακίνησης του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Βαλντές αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του. Θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 18.
Εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους, τότε ο Παραγουανός διεθνής άσος μπορεί να κερδίσει μια θέση του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και μετά την λήξη του δανεισμού του.
Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1983 στην Κααγκουαθού της Παραγουάης, ο Βαλντές ένα όνειρο είχε από μικρός: να γίνει ποδοσφαιριστής. Και τα κατάφερε. Στα 17 του χρόνια έφυγε για την Γερμανία και τα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με 113 εμφανίσεις, 30 γκολ και 14 ασίστ.
Έφυγε από την Βρέμη, όχι όμως και από την Γερμανία, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν η επόμενη ομάδα του. Στην τετραετή παρουσία του στην Βεστφαλία μέτρησε 126 συμμετοχές, 18 γκολ και 20 ασίστ, πριν μετακομίσει το 2010 στην Primera Division για λογαριασμό της Χέρκουλες. Στον ισπανικό σύλλογο ολοκλήρωσε την παρουσία του με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.
Ακολούθησαν η Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., 7 γκολ) και η επιστροφή του στην Ισπανία, αυτή την φορά για την Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ), όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Τζαζίρα και πλέον αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης μετράει 66 εμφανίσεις και 12 τέρματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το Νο. 18".
Δείτε βίντεο με τον Νέλσον Βαλντές:
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου