Τελευταία Νέα

28/1/14

Άρης : Aνακοίνωσε και τoν Αντώνη Τσιάρα!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα που αποτελεί την όγδοη μεταγραφή της στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κρίστι Βανγκέλι.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κρίστι Βανγκέλι η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα που αποτελεί την όγδοη μεταγραφή της στην τρέχουσα χειμερινή περίοδο.
Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό μέσο που μετά από δύο μέρες στις προπονήσεις έπεισε τον Σούλη Παπαδόπουλο, λίγες μέρες αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την Skoda Ξάνθη, και υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης:
 «Ο Αντώνης Τσιάρας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λάρισας και το 2011 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Με τη φανέλα της ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Το τελευταίο εξάμηνο ανήκε στο δυναμικό της Ξάνθης. Ο Αντώνης Τσιάρας έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Κ20».
Κι όσο για τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ήταν:
 «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Άρη και ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της». Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη (01/02, 17:15, «Κλεάνθης Βικελίδης»), συνεχίστηκε με μία προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου