Τελευταία Νέα

31/12/13

Ολυμπιακός : Δανεικοί στον Φωστήρα oι Δημήτρης Γκίνο και Γιώργος Λύρας!


Πριν από το πέρασμα του 2013 τελικά διευθετήθηκε το θέμα των δανεικών από την ακαδημία του Ολυμπιακού, όσον αφορά τους Δημήτρη Γκίνο και Γιώργο Λύρα. 

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» πάρθηκε χθες η απόφαση να δοθούν υπό τη μορφή δανεισμού στον Φωστήρα μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να πάρουν ματς στα πόδια τους και να αποκομίσουν τις απαραίτητες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Οι Πειραιώτες είχαν μιλήσει εδώ και ημέρες με τους Ταυριώτες, αλλά δεν είχαν δώσει τα χέρια για τους δύο ποδοσφαιριστές. Κάτι που συνέβη χθες, αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Φωστήρα και πλέον μέχρι το καλοκαίρι Γκίνο και Λύρας θα φοράνε τα κιτρινόμαυρα.

Μάλιστα οι δύο πλευρές μίλησαν και για τα ματς που θα πρέπει να πάρουν μέχρι το τέλος της σεζόν οι δύο μικροί του Θρύλου, προκειμένου να αποφευχθούν τα όσα συνέβησαν με τον Λύρα αλλά και τον Αρη Βλάχο στον Βατανιακό. Όπου αμφότεροι δόθηκαν δανεικοί στην ομάδα της Football League, αλλά είχαν ελάχιστες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό και επιθυμία του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής να υπάρξει ομάδα που θα δοθούν οι πιτσιρικάδες ως δανεικοί και θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Και ο Φωστήρας φαίνεται να συμφώνησε με αυτό το γεγονός, ευελπιστώντας βέβαια και η ομάδα του Ταύρου οι δύο μικροί να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Φωστήρα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου