Τελευταία Νέα

16/5/14

Skoda Ξάνθη - Βέροιας 5-1 (ΦΙΛΙΚΟ).


Η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 5-1 της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ακριτική ομάδα εν όψει του μπαράζ παραμονής της στην Super League.

H skoda Ξάνθη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της για το μπαράζ παραμονής της στην Super League επικράτησε το απόγευμα με 5-1 της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.
Όσο για τους γηπεδούχους έδειξαν να έχουνε το μυαλό τους περισσότερο στις διακοπές τους που ξεκινούν από το Σάββατο, σε αντίθεση με την εικόνα της ομάδας του Νίκου Κεχαγιά που βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Skoda Ξάνθη μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά με τον Βασιλακάκη να αστόχησε στο 4΄ σε τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο αλλά στο 13΄ έγινε το 0-1. Ο Μαρίν έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ, και ένα λεπτό αργότερα στο 14΄ έγινε το 0-2 με τον Μάνταλο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην Βεροιώτικη άμυνα.
Στο 21' ήταν η σειρά του Τριάδη να χριστεί σκόρερ όταν εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Μαρίν από δεξιά και με κοντινό πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με την Βέροια να μείωσε στο 24΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν.
Στο 28' όμως η Skoda Ξάνθη χτύπησε και πάλι κερδίζοντας πέναλτι σε χέρι του Τζημογιάννη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρίν διαμορφώνοντας το 1-4. Στο 38΄ ο Τζιμογιάννης ανέκοψε τον Σολτάνι στον δρόμο για το 1-5, και στο 41΄ ο Μάνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη και να μειώσει σε 2-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράτκο Ντόστανιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε αντίθεση με το Νίκο Κεχαγιά που χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο. Στο ξεκίνημα ο Καλτσάς από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του υπό δοκιμή Γεωργιάδη, ενώ στο 48΄ η Ξάνθη απάντησε με το σουτ του Μαρίν να αποκρούεται δύσκολα από τον Αναστασόπουλο.
Στο 58΄ ο Ράνος πλάσαρε αλλά ο υπό δοκιμή Αδάμος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 60΄ ο Μάνταλος σούταρε δυνατά αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 70΄ όμως ο Ράνος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς):
 Αναστασόπουλος (56΄ Βασιλειάδης), Βέρτζος (73΄ Αλιατίδης), Ουνγιαλίδης (46΄ Αδάμος), Τζημογιάννης (46΄ Σισοκό), Μπάρμπας (46΄ Γεωργιάδης – υπό δοκιμή), Παυλίδης (51΄ Τάνης), Αποστολόπουλος (73΄ Λαζόπουλος), Κούτλας – υπό δοκιμή (46΄ Πάλλας – υπό δοκιμή), Μπαργκάν (46΄ Γιαννόπουλος), Καλτσάς (56΄ Γκονσάλβες), Μάνος (58΄ Ντόγος).

SKODA ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς):
 Κυριακίδης (56΄ Τσέμα), Μπέρτος, Φλίσκας, Γούτας (56΄ Χοσέμι), Τσαμούρης (77΄ Κολλαράς), Βασιλακάκης (80΄ Μπαρέττας), Ντε Γκουζμαν (56΄ Ορφανίδης), Μαρίν (56΄ Κάλβο), Τριάδης (71΄ Παπαδημητρίου), Μάνταλος (71΄ Ρούμπεν), Σολτάνι (56΄ Ράνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου