Τελευταία Νέα

23/6/14

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Σταμάτη Σαπαλίδη!

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται ο Σταμάτης Σαπαλίδης καθώς είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων.
Στην απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον 24χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο δυο ετών με τον "Άγιαξ της Ηπείρου". Ο Σαπαλίδης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη για τα επόμενα δυο χρόνια.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταμάτης Σαπαλίδης δήλωσε στο pasgiannina.gr:
«Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της super league και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».
* Ο Σταματης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του 5 ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.
Προηγούμενες ομάδες: Περαμαικός, Εθνικός Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου