Τελευταία Νέα

19/6/14

Στην ΤΣΣΚΑ o Δημήτρης Ιτούδης!


Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Ανακοινώθηκε επίσημα από το ρωσικό σύλλογο. Στο πλευρό θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Πιστιόλης.

Μετά το ταξίδι του ατζέντη του στη Μόσχα, ήρθε το ταξίδι και του ίδιου του Δημήτρη Ιτούδη στη ρωσική πρωτεύουσα, για να επικυρώσει και ουσιαστικά τη συνεργασία των δύο πλευρών. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση.
"Γνωρίζουμε το τι μπορεί να κάνει ο Δημήτρης. Είναι εξαιρετικός, έχει εμπειρία και υπομονή. Είδαμε πώς διαθέτει φρέσκιες ιδέες και αυτό είναι θετικό. Σίγουρα θα δώσει στην ομάδα νέα ώθηση και θα μπορέσει να δημιουργήσει μία ομάδα με νέους αθλητές και πιο έμπειρους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και την ηγεσία της Μπάνβιτ που άκουσε την επιθυμία του και του επέτρεψε να αναλάβει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης", ανέφερε ο Αντρέι Βατούτιν.
Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του δήλωσε: "Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πώς όλοι στην ομάδα θα δουλέψουν σκληρά και θα παίξουν όσο πιο καλά γίνεται".

Ο δεύτερος Έλληνας head-coach στη Ρωσία!

Ο Ιτούδης θα γίνει ο 2ος Έλληνας head-coach στη Ρωσία (ο πρώτος ήταν ο Φώτης Κατσικάρης που είχε αναλάβει τη Ντιναμό  Αγίας Πετρούπολης) και ο 6ος συνολικά, αν υπολογίσουμε τον Βαγγέλη Αγγέλου (Ντιναμό Μόσχας), τον Στέφανο Δέδα (Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης), τον Θανάση Παπαχατζή (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο (ΤΣΣΚΑ). Στη λίστα θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Ανδρέα Πιστιόλη, που θα ακολουθήσει τον Ιτούδη στη Μόσχα, μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαν τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Μπανβίτ.
Στη λίστα θα χρειαστεί να βάλουμε και έναν αστερίσκο στο όνομα του Φώτη Κατσικάρη, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει και δεύτερη ομάδα στη Ρωσία, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ούνιξ Καζάν, της μοναδικής ομάδας από το εξωτερικό που θα έχει εντάξει στο δυναμικό της όχι έναν, αλλά δύο ομοσπονδιακούς προπονητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου