Τελευταία Νέα

29/7/14

Ντεν Χάαγκ-ΟΦΗ 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ στο οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Τζόρτζ.
Την ήττα με 1-0 γνώρισε την Τρίτη το απόγευμα σε φιλικό με την Ντεν Χάαγκ ο ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να κάνει ένα σωρό δοκιμές και να δίνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά και στον νεοαποκτηθεί Τζόρτζ ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ τις προηγούμενες μέρες.
Οι Ολλανδοί ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δημιούργησαν  την πρώτη φάση στο 16΄ όταν το σουτ του Βαν Ντούινεν πέρασε άουτ. Ο επιθετικός της Ντεν Χάαγκ ήταν ο εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων και στο 31' έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όταν αρχικά προ κενής εστίας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.
Ο ΟΦΗ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και όσο περνούσε ο χρόνος η Ντεν Χάαγκ γινόταν πιο απειλητική. Στο 39΄οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ  όταν έπαιξαν ωραία το 1-2 έξω από την περιοχή και ο  Άλμπερτ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
H εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε στην επανάληψη με την ομάδα να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πιέζει δυσκολεύοντας και τους Ολλανδούς να δημιουργήσουν.
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης (61' Αρτόλα), Μιλιάζες, Φαζός, Τριποτσέρης, Μπανούσης (46' Κάλαϊτζιτς), Φραγκουλάκης (72' Τζόρτζ), Μακρής, Ροβίθης, Κουστιανικούλης (46' Σίσιτς), Πετρόπουλος (61' Μονιάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου