Τελευταία Νέα

28/7/14

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Λεβαδειακός και επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά, στον φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα (28/7) στο Καρπενήσι.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά, στον φιλικό αγώνα που έγινε στο Καρπενήσι. Το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη πέτυχε ο Kονέ με σουτ στο 19’, ενώ στη συνέχεια η ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού ήταν εμφανής, δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Ο Γουάρντεν αστόχησε σε δύο τετ α τετ, ενώ κλασικές ευκαιρίες χάθηκαν και από τους Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ και Βούκσεβιτς.
Στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων ο Πλατανιάς είχε νικήσει 2-0, όμως αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Οι Χανιώτες είχαν δοκάρι με τον Μενδρινό, αλλά αυτή την φορά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Ο φιλικός αυτός αγώνας που γέμισε με αισιοδοξία τους φιλάθλους λόγω της πολύ καλής εμφάνισης, ήταν ο τελευταίος στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Την Τρίτη, η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στη Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου