Τελευταία Νέα

22/7/14

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).


Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε 2-1 από τον Πανιώνιο, σε αγώνα που δεν έλειψε και η ένταση!

Παρουσία του προέδρου του Γιώργου Χριστοβασίλη ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 1-2 στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι κόντρα στον Πανιώνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Ηπείρου δεν αγωνίστηκε ο Ουκρανός επιθετικός Μιλέφσκι ο οποίος δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες από τον Γιάννη Πετράκη.
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 20'  με πλασέ του Μπούζα σε μία φάση που ξεκίνησε μετά από προσπάθεια του Τασουλή που κέρδισε την κόντρα από τον Κρητικό και έδωσε την πάσα στον Σταυροθανασόπουλο πριν αυτός με την σειρά του βρει τον σκόρερ που έκανε το 0-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε στο 40' με τον Κρητικό να βρίσκει τον Τσάβες και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Στο 42΄λίγο έλειψε ο ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει το 2-1 όμως ο Κοροβέσης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά την προσπάθεια του Τσάβες από τα αριστερά.
Με πολλές αλλαγές εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 75΄ με τον Ακόστα να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκαριών. Ο Πανιώνιος απάντησε στο 76΄ με τον Γκέζο Π. να σουτάρει και τον Βελλίδη να αποκρούει και στο 84' πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Σμυρλή που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80' υπήρξε ένταση και διακοπή με τους Ακόστα και Ζαχαράκη να έρχονται στα χέρια μετά από σκληρό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα για να χρειαστεί η είσοδος παικτών αλλά και των δύο προπονητών εντός του αγωνιστικού χώρου για να τους χωρίσουν.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Κολιοφούκας(46΄ Βελλίδης, 80΄ Παππάς), Μιχαήλ(46΄ Μπέριος), Ντάσιος(46΄ Στρούνα), Τζημόπουλος(64΄ Ηλιάδης), Λίλα(64΄ Αυγενικού), Τσουκαλάς, Κοροβέσης(64΄ Νάκος), Γιάκος(46΄ Χαρίσης), Τσάβες(64΄ Σκόνδρας), Κρητικός(46΄ Ακόστα), Ίλιτς(64΄ Σαπαλίδης).
Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος (67΄ Ζαχαράκης), Τασουλής (80' Χαροντάκης), Χατζηησαϊας (67΄ Γκέζος Μ.), Παντίδος, Μητρόπουλος(67΄ Τόσκας), Φουρλάνος(55΄ Σμυρλής), Μπουμάλ(71΄ Πρέντι), Μασούρας(71΄ Ντάγκρας), Μπούζας(55΄ Γκέζος Π.), Σταυροθανασόπουλος(55΄ Γκίνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου