Τελευταία Νέα

19/7/14

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

                             
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Πλατανιά με 2-0 χάρη σε δυο γκολ του Ίλιτς και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την ομάδα των Χανίων.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράνα Ίλιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα των Ιωαννίνων και το πρώτο για την ομάδα των Χανίων με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να δείχνει ότι είναι πιο έτοιμος την δεδομένη χρονική στιγμή.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Ίλιτς έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ, ενώ ο φορ των Ηπειρωτών διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 26’ με ωραίο πλασέ.
Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ οι Κρητικοί κατάφεραν να γίνουν πιο… απειλητικοί, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μια και στο 62’ ο Μενδρινός έχασε τη καλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μειώσουν.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Πρωτογεράκης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Γιάκος, Κρητικός.
Αγωνίστηκαν και οι: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Αυγενικού, Χαρίσης, Τσάβες, Σαπαλίδης, Καλογιάννης (82΄ Ιωάννου) Ακόστα, Στρούνα.
Πλατανιάς: Μπρασιγκλιάνο, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Νόρτι, Αποστολόπουλος, Σούκιας, Τόρες, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μπεριάν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς έπαιξε με τους: Κοκκαλά, Δημήτρη (60′ Χαλκιαδάκη), Αγκιλέρα (60′ Ντεντάκη), Νέπλιακ, Ζουμπουλάκη, Σέχου, Φιγκέιρα, Τσοντάκη, Μενδρινό, Ναζλίδη, Γιακουμάκη (80′ Τσικουδάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου