Τελευταία Νέα

25/7/14

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Κλάουντιο Ρανιέρι!

Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι από την Παρασκευή ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Αφού πρώτα ξεναγήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ είδε και το γήπεδο που θα παίζει η Εθνική μας ομάδα, το "Γ. Καραϊσκάκης", ο Κλάουντιο Ρανιέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, το οποίο θα του αποφέρει 800.000 ευρώ ετησίως.
"Είχα κι άλλες προτάσεις. Άλλα είχα καλή αίσθηση μόλις συνάντησα τον πρόεδρο. Ήξερα την Ελλάδα και αποφάσισα ότι είναι καλή λύση να έρθω εδώ.
Είδα την Ελλάδα στο Μουντιάλ. Έκανε καλή πορεία. Μου άρεσε το πνεύμα της ομάδας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Θα κοιτάξω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα", είπε αρχικά ο 60χρονος Ιταλός προπονητής.
Για το επιτελείο που θα τον στελεχώσει, είπε ότι: "μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια τέτοια κουβέντα και εγώ έχω φέρει τους δικούς μου συνεργάτες" και για το αν προγραμματίζει αλλαγές, τόνισε: "Πιστεύω ότι ο κορμός και η βάση της ομάδας δεν θέλουν αλλαγές".
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τόνισε με τη σειρά του: "Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομοσπονδία να έρχεται εδώ ένας προπονητής επιπέδου Ρανιέρι. Είναι ευκαιρία να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι".
Δείτε το βίντεο με την πρώτη επίσκεψη του Ιταλού στον Άγιο Κοσμά:
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου