Τελευταία Νέα

24/7/14

ΑΕΛ Καλλονής - Βαλ Ρεντένα 7-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Καλλονή επικράτησε με 7-0 της αδύναμης Βαλ Ρεντένα σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Μαντζουράκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα αλλά και ποδοσφαιριστές.
Καταιγιστική ήταν η ΑΕΛ Καλλονής στο φιλικό με την αδύναμη Βαλ Ρεντένα την Τετάρτη το απόγευμα στην Ιταλία καθώς τη διέλυσε με 7-0. Το παιχνίδι έγινε σε άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη δεν πτοήθηκαν.
Τρία γκολ σημείωσε ο Ανέστης Αγρίτης, δύο ο Τζίμης Βλαστέλλης και ένα ο Δημήτρης Μπουρούς ενώ στην εκπνοή του αγώνα ο Παναγιώτης Πελεκάνος έπειτα από κόρνερ του Μίγκα διαμόρφωσε το τελικό 7-0.
Ο Γιάννης Ματζουράκης χρησιμοποίησε και τους υπό δοκιμήν Πελεκάνο, Μαλντονάντο και Αμπντούλ.
Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Βλαστέλλης με διαγώνιο σουτ και στο 13’ ο Αγρίτης είχε δοκάρι. Στο 17’ όμως έκανε το 2-0, και στο 22’ έγραψε το 3-0. Στο 31' ο Μπουρού με πλασέ σημείωσε το 4-0, αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Βλαστέλλης, από πάσα του Ναβάρο έγραψε το 5-0.
Ο ρυθμός έπεσε κάπως στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Αγρίτης ολοκλήρωσε το χατ τρικ με γκολ στο 54’, ενώ ο υπό δοκιμή Πελεκάνος με πλασέ στο 90’ σημείωσε το 7-0.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Δαύκος, Μπαρέρα, Ναβάρο (60' Μίνγκας), Κριπιντίρης, Αντέτζο, Βλαστέλλης, Μπουρούς (46' Κύπρου), Μαλντονάτο (46' Γιώργου), Αγρίτης, Μανούσος, Αμπντούλ (46' Πελεκάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου