Τελευταία Νέα

24/7/14

Πανελευσινιακός : Aνανέωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας!

Στο τιμόνι του Πανελευσινιακού θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Γιώργος Σκαραφίγκας, όπως αποκάλυψε στη σελίδα του στο Facebook ο δεύτερος αντιπρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κριεκούκης.
Στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα της Ελευσίνας προχώρησε ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία το βράδυ της Τρίτης (23/7) κι έτσι ο προπονητής που κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα από την Γ'Εθνική στο πρωτάθλημα της Basket League OΠΑΠ, θα βρίσκεται στον πάγκο των "σταχυοφόρων" για δύο ακόμα έτη.
Την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έκανε γνωστή ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Κριεκούκης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, γράφοντας: "Συμπλήρωσε ήδη έξι περιόδους στην Ελευσίνα. Από τα δύσκολα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής στα σαλόνια της Α1.
Σήμερα (23/07) ανανέωσε τη συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα μας. Η επιμονή του για μια φωτογραφία μαζί μου την ώρα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου είναι χαρά και τιμή για εμένα. Για τους φίλους της ομάδας είναι γνωστή άλλωστε η επιμονή η δική μου και του Θεόδωρου Λιβάνιου για την έλευση του coach στην ομάδα και νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι από την πορεία του. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σου, Γιώργο. Σου εύχομαι τα καλύτερα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου