Τελευταία Νέα

29/7/14

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Λευτέρη Μποχωρίδη από τον 'Αρη!

                               
Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε αφού οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 20χρονο γκαρντ για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο 'Αρης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό κι έτσι κάμφθηκε το τελευταίο εμπόδιο της μετακίνησης του νεαρού γκαρντ στους ''πράσινους''.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έτσι, λοιπόν, μετά τους Λούντζη, Παπαγιάννη, Κόνιαρη, το ''τριφύλλι'' ενέταξε στο δυναμικό του έναν ακόμα παίκτη που θα αποτελέσει τη ''βάση'' της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ
''Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη πενταετούς συμφωνίας με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.
Ο Μποχωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18/04/1994, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας ως την ανδρική ομάδα
Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Το 2013 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με το εφηβικό τμήμα των "κίτρινων", λαμβάνοντας θέση και στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης!
Ο Μποχωρίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων με την οποία συμμετείχε φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης έχοντας 12.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά παιχνίδι. Πέρσι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου