Τελευταία Νέα

25/7/14

Πλατανιάς : Ανακοίνωσε τον Αζράκ Γιασίν Μαχαμάτ!

Παίκτης του Πλατανιά και με τη βούλα είναι ο Αζράκ Γιασίν Μαχαμάτ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος μέσω της συνέντευξής του στο Sport24.gr είχε προαναγγείλει πως η ομάδα του θα προχωρήσει σε προσθήκες και δύο μέρες μετά ο Πλατανιάς έκανε μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Αζράκ Γιασίν Μαχαμάτ, ο οποίος στο Καρπενήσι θα πάει το Σάββατο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Άζρακ Γιασίν Μαχαμάτ (Azrack Yassine Mahamat), ο οποίος θα βρίσκεται αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι, στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 24/3/1988) από το Τσαντ, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τη γαλλική Οσέρ, ενώ πέρυσι είχε μια «γεμάτη» χρονιά (35 συμμετοχές) με τη Λοκομοτίβ Σόφιας. Ακόμη, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Οσέρ (Β), στην Εσπανιόλ (Β), στη Χάλμσταντ, στη Μελίλα και στην Έταρ.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο 26χρονος αμυντικός χαφ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα, τονίζοντας ότι έχει πολύ θετικά λόγια τόσο για την οργάνωσή της, όσο και τις συνθήκες εργασίας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και διαπιστώνω ήδη ότι όλα όσα γνώριζα ισχύουν. Οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι πολύ φιλικοί. Αύριο θα βρίσκομαι στο Καρπενήσι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δηλαδή την παραμονή της στη Super League και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τους δικούς μου στόχους, αυτό που θέλω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο», τόνισε ο Μαχαμάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου