Τελευταία Νέα

5/7/14

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τη Μονακό, με τον Γάλλο να υπογράφει το συμβόλαιό του, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.
Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες το βράδυ του Σαββάτου, αφού πέρασε με απολυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, πλέον ανήκει στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια και τίθεται στην διάθεση του Μίτσελ.
Ο Μίτσελ ήθελε έναν ηγέτη στην άμυνα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου διεθνή, ο οποίος για μία εξαετία φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κατακτώντας μεταξύ άλλων και δύο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στο παρελθόν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του, αλλά κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη με 67 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας. Πέρυσι, έπαιξε σε 26 ματς της Ligue 1 με τη Μονακό. Στην καριέρα του, ο Αμπιντάλ έχει δύο περάσματα από τη Μονακό (2000-2002, 2013-2014), ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λιλ (2002-2004), Λιόν (2004-2007), Μπαρτσελόνα (2007-2013).
Η ανακοίνωση των Πειραιωτών είναι λιτή και δεν αναφέρει την χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, πάντως πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τον πρωταθλητή Ελλάδας, που προσθέτει στο δυναμικό του ένα μεγάλο όνομα και μάλιστα με μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από τη Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ".
Δείτε βίντεο με τον Ερίκ Αμπιντάλ:
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου