Τελευταία Νέα

23/7/14

Ολυμπιακός : Υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ ο Τάσος Παπάζογλου!

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και πήρε το Νο23.
Πoδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα πλέον ο Τάσος Παπάζογλου, καθώς ο 26άχρονος Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στον οποίο έπαιξε απ το 2010, όταν και είχε αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Παπάζογλου. Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι διετούς διάρκειας.
Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 24/09/88 (26 χρ.). Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού ακραίου αμυντικού. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος σε επίπεδο U17, έχοντας κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Η διοίκηση με την υπόδειξη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή προχώρησε σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας. Βρίσκεται σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία, με προοπτική ανάπτυξης αλλά και με εμπειρία σε συνθήκες πρωταθλητισμού.
Ο Τάσος Παπάζογλου επέλεξε τον αριθμό 23."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου