Τελευταία Νέα

31/7/14

Βέροια : Ανακοίνωσε τον Νάιτζελ Χασελμπάινκ!

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι ο 23άχρονος Ολλανδός εξτρέμ, Νάιτζελ Χασελμπάινκ, όπως ανακοίνωσε η "Βασίλισσα του Βορρά" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Στη Βέροια ανήκει από εδώ και στο εξής ο 23άχρονος Ολλανδός εξτρέμ, Νάιτζελ Χασελμπάινκ, καθώς βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας από την Ημαθία και μετά τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπέγραψε το συμβόλαιό του.  Ο Ολλανδός θα φοράει τη φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά" με το νούμερο 10.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της "Βασίλισσας" και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της".ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Βέροιας.
Ο Νάιτζελ Χασελμπάινκ, ανιψιός του παλαίμαχου Ολλανδού επιθετικού των Τσέλσι, Λιντς και Ατλέτικο Μαδρίτης Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ, γεννήθηκε το 1990 στο Άμστερνταμ και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την PSV Αϊντχόφεν και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Go Ahead Eagles. Μετά πήρε το δρόμο για τη Σκωτία όπου φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Χάμιλτον, Σεντ Μίρεν και Σεντ Τζόνστον προτού έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί στη Βέροια. Σε 66 συνολικά συμμετοχές έχει σημειώσει 12 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου