Τελευταία Νέα

6/7/14

Skoda Ξάνθη : Παρελθόν ο Σπύρος Βάλλας!

Παρελθόν αποτελεί την Skoda Ξάνθη αποτελεί ο Σπύρος Βάλλας λύνοντας το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε σε δύο χρόνια.
Ο Σπύρος Βάλλας αποτελεί παρελθόν από την Skoda Ξάνθη λύνοντας το συμβόλαιό του, που έληγε σε δύο χρόνια. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε υπογράψει στις 21 Ιουνίου 2013 νέο τριετές συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα και το έλυσε την Κυριακή, παραμονή της "πρώτης" για την νέα αγωνιστική περίοδο.
"Ο κ. Πανόπουλος συναντήθηκε με τον Σ. Βάλλα και από κοινού αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ εύχεται στον μέχρι πρότινος αρχηγό της Σ. Βάλλα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και οικογενειακή ευτυχία", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ο 33χρονος σήμερα Βάλλας ήταν μόλις 18 ετών όταν είχε πρωτοπατήσει το πόδι του στην Ξάνθη το 1999 και έμεινε για 4 χρόνια όταν και το καλοκαίρι του 2003 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Σε μία τετραετία όπου πέτυχε να γίνει και αρχηγός της τότε Εθνικής Ελπίδων.
Στον Ολυμπιακό έμεινε 3 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 μετακόμισε στην Λάρισα για να επιστρέψει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2007 όπου και παρέμεινε μέχρι σήμερα 6 Ιουλίου 2014 όπου και έλυσε το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου