Τελευταία Νέα

1/8/14

Λεβαδειακός : Ανακοίνωσε τους Πέτρο Γιακουμάκη και Κώστα Παππά!


Ο Λεβαδειακός προχώρησε στην απόκτηση των Πέτρου Γιακουμάκη και Κώστα Παππά με τους δυο παίκτες να υπογράφουν πενταετές και τετραετές συμβόλαιο αντίστοιχα.

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Λεβαδειακός ο οποίος απέκτησε τους νεαρούς Γιακουμάκη και Παππά από τον Ατσαλένιο και ΠΑΟ Κρουσώνα αντίστοιχα.
Ο μεν Γιακουμάκης το προηγούμενο διάστημα δοκιμάστηκε και στον ΟΦΗ αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με την ομάδα του Ατσαλένιο και9 έτσι θα αγωνίζεται στον Λεβαδειακό για τα επόμενα πέντε χρόνια ενώ ο Παππάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Οι ανακοινώσεις του Λεβαδειακού για την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών αναφέρουν:
"Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Γιακουμάκης ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ διάρκειας πέντε χρόνων.
Ο νεαρός επιθετικός (ημ. γεν. 3/7/1992) αγωνίστηκε πέρυσι στον Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ και σε 26 συμμετοχές πέτυχε 18 γκολ".
Και αυτή για τον Παππά:
"Με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κώστας Παππάς. Ο γεννημένος την 30/11/1991 μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ όπου πέτυχε 14 γκολ σε 28 συμμετοχές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου