Τελευταία Νέα

29/8/14

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Μπεν Σαμπάτ!

Ο Μπεν Σαμπάτ που αποχώρησε από τον Πανθρακικό την Πέμπτη συμφώνησε την Παρασκευή να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα.
Ούτε μια μέρα δεν έμεινε ελεύθερος ο Μπεν Σαμπάτ ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του την Πέμπτη με τον Πανθρακικό και την Παρασκευή συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα για τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τους "Φαίακες" και την Δευτέρα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Asael Ben Shabat, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος.
Ο Ben Shabat γεννήθηκε στις 9/5/1988 στην Μπεέρ Τούβια του Ισραήλ και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Την καριέρα του την άρχισε στην Μακάμπι Νετάνια, στην α’ ομάδα της οποίας προωθήθηκε το 2006. Τη σεζόν 2008-’09 αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά (27/2), για να ακολουθήσει μια εξαιρετική πενταετία (2009-’14) στην Ραμάτ Χα Σαρόν, με την οποία μέτρησε 81 αγώνες και 5 γκολ μέχρι τον περασμένo Ιανουάριο, οπότε και «μετακόμισε» στον Πανθρακικό της Super League. Eξελισσόμενος σε βασική μονάδα του ως το τέλος του περσινού Πρωταθλήματος (11/1).
Αν και το καλοκαίρι ανανέωσε με την ομάδα της Κομοτηνής (ενεργοποίηση οψιόν ενός έτους), προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του, συνεχίζοντας, πλέον, την πορεία του στην Κέρκυρα. Ο παίκτης αναμένεται στην Κέρκυρα τη Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου