Τελευταία Νέα

20/8/14

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τον Αριέλ Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τη Βέροια για το ενδιαφέρον της.
O 37άχρονος (27/10/1976) Αργεντινός επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ύστερα από τέσσερα χρόνια παραμονής στον Πειραιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο για την επόμενη σεζόν.
Ο Αργεντινός είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στη Βέροια για να συζητήσει με τους ανθρώπους της, αλλά οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να παραμείνει κάτοικος Αθήνας.
Ο Ιμπαγάσα κατέκτησε με τον Ολυμπιακό τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2011, 2012, 2013, 2014) και δύο Κύπελλα (2012, 2013).


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Θοδωρή Καρυπίδη, για την πρόταση που του έκανε, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να την αποδεχθεί λόγω οικογενειακών καταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αριέλ Ιμπαγάσα:

"Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Βέροια, τον πρόεδρό της κ. Θοδωρή Καρυπίδη και τους συνεργάτες του για την πρόταση που μου έκαναν δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα τους. Επίσης, τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους, αλλά λόγω οικογενειακών καταστάσεων δεν γινόταν να αποδεχτώ την πρότασή τους.

Ελπίζω όλοι οι πρόεδροι να έχουν τις ίδιες βλέψεις για τις ομάδες τους και τους εύχομαι ολόθερμα να είναι πάντα καλά και να έχουν επιτυχίες. Θα είμαστε πάντα φίλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου