Τελευταία Νέα

27/8/14

Στη Μάλαγα o Κώστας Βασιλειάδης!


Ο Κώστας Βασιλειάδης αγωνίστηκε στη Mάλαγα τη σεζόν 2006-'07. Έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ουνικάχα που ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή γκαρντ για την επόμενη διετία.

Ο Βασιλειάδης είχε δηλώσει τη Δευτέρα (25/8) πως "έριξε" τις απαιτήσεις του κατά 50% σε σύγκριση με τα χρήματα που του έδωσε πέρυσι η Αναντολού Εφές, προκειμένου να συμφωνήσει με τη Μάλαγα.
Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι άλλες προτάσεις ωστόσο ''το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει στην Ανδαλουσία''.
Οι διαπραγμετεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών ολοκληρώθηκαν επιτυχώς αφού η Ουνικάχα ενημέρωσε πως ήλθε σε συμφωνία με τον Κώστα Βασιλειάδη για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1). Ο διεθνής γκαρντ αγωνίστηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας στα playoffs της σεζόν 2005-'06 πανηγυρίζοντας τον τίτλο στην ACB ενώ την επόμενη σεζόν η Μάλαγα έφτασε ως το Final Four της Euroleague στην Αθήνα με τον Βασιλειάδη στη σύνθεσή της.
Εκτός από την Ουνικάχα, ο 30χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί επίσης στην ACΒ με την Ομπραντόιρο (2009-10) και την Μπιλμπάο (2010-'13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου