Τελευταία Νέα

28/9/14

Λαμία - ΑΕΚ 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.
Σε ένα ματς που παραήταν... φιλικό και θα το ξεχάσουν την ίδια στιγμή όσοι το παρακολούθησαν, Λαμία και ΑΕΚ έμειναν στη λευκή ισοπαλία στην ομώνυμη πόλη.
Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, δεν έπιασαν καθόλου καλή απόδοση, δεδομένα ο "Κολοσσός" θα έχει παράπονα και πολλά να τους πει, με το 0-0 να φαντάζει (και να είναι) πέρα για πέρα δίκαιο, αντικατοπτρίζοντας πλήρως την εικόνα των δυο ομάδων πάνω στο χορτάρι.
Και επειδή οι απαιτήσεις υπήρχαν κατά κύριο λόγο από τους "κιτρινόμαυρους", φαινόταν ότι έκαναν αγγαρεία στο παιχνίδι και σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να... απλώσουν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο.
Μονάχα οι φανέλες θύμιζαν... ΑΕΚ και σε καμία των περιπτώσεων η εμφάνιση του "Δικεφάλου", που θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στην συνέχεια, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.
Αμυντικά, η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα, κράτησε το μηδέν, όμως το ίδιο συνέβη κι μπροστά, με την φαντασία να λείπει, την μπάλα να τσουλάει αργά και βασανιστικά, τα λάθη να είναι πολλά και το γκολ να φαντάζει ως κάτι μακρινό και ουτοπικό.

Ο αγώνας:

Με διαφορετικό σχήμα και νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η ΑΕΚ στον αγώνα. Ο Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, έχοντας έναν αμυντικό μέσο (Ρόβας) και πολλούς επιθετικογενείς παίκτες, όπως οι Ζόριτς, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης και Ντούνης.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η "Ένωση" είχε την υπεροχή των κινήσεων, ωστόσο έβρισκε μπροστά της τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν σωστά στημένοι στο γήπεδο.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο να δημιουργήσουν ευκαιρίες, καθώς η επιθετική τριάδα της (Πλατέλλας - Αραβίδης - Ντούνης), έδειχνε να μην μπορεί να προσαρμοστεί 100% στο σύστημα που επέλεξε ο προπονητής.
Αρκετές αλλαγές πραγματοποίησε ο Δέλλας στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, τοποθετώντας μάλιστα τον Μπαρμπόσα στην κορυφή της επίθεσης.
Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, απειλώντας ελάχιστα την εστία της Λαμίας. Σημαντική ήταν η απουσία επιθετικού, καθώς εκτός από τον Αραβίδη, ο οποίος πέρασε αλλαγή, δεν υπήρχε άλλος καθαρόαιμος σέντερ φορ.
Οι παίκτες του Δέλλα πίεσαν τη Λαμία σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο,, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Γεωργίου, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρέπετσας, Λεάντρο, Φατιόν, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιένγκα, Φράγκος. Νεόφυτος.
Έπαιξαν και οι: Κωστόπουλος, Γκούρμα, Μπλάζιτς, Χαϊκάλης, Λαμπρόπουλος, Μουμίν, Αντωνόπουλος, Μκριτσιάν, Αντωνίου, Μαλισιόβας.
ΑΕΚ: Ανέστης (54’ Καραγκιολίδης), Κολοβέτσιος (50’ Λαμπρόπουλος), Σαρρής (62’ Τζανετόπουλος), Γεωργέας (70’ Σβάρνας) , Γροντής (70’ Κορδέρο), Ρόβας (50’ Φαγέ), Μάνταλος (50’ Ανάκογλου), Ζόριτς, Πλατέλλας (50’ Μπαρμπόσα), Ντούνης, Αραβίδης (62’ Πεταυράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου