Τελευταία Νέα

24/9/14

1η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πλατανιάς - Εθνικός Σερρών 3-1

Ο Εθνικός Σερρών πάλεψε πολύ και έβαλε δύσκολα στον Πλατανιά, ο οποίος όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο νικώντας με 3-1.
Αντανακλαστικά έδειξε ο Πλατανιάς, ο οποίος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό συνήλθε και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο. Μπορεί το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει τη δυσκολία με την οποία ήρθε η νίκη, όμως, οι Χανιώτες έδειξαν ότι έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν παιχνίδια και χωρίς να φορτσάρουν.
Έτσι προσέθεσαν στο ενεργητικό τους το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Αρκετά καλή εικόνα παρουσίασε ο Εθνικός Σερρών, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Παρεμπιπτόντως, με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έπιασαν κορυφή στον όμιλο, ο οποίος έχει ακόμα τους Ηρακλή και Λεβαδειακό.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Περιβολίων.

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά).

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Σινιοράκης (Πειραιά).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Τέτε, Σέχου (56’ Μενδρινός), Φιγκέιρα, Γουνδουλάκης (66’ Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (82’ Ιτούα), Ναζλίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Κατσαβάκης): Γούπος, Τσουβαλτζίδης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης (71’ Πολύζος), Κωφοκότσιος (46’ Ναστέφσκι), Δέντσας, Μερεσιώτης, Μαίνου, Κωνσταντινίδης (64’ Τσιλούλης), Νικολίτσας, Πάλλας.

Γκολ: 28' Μιλούνοβιτς, 67' Ναζλίδης, 91' Ζαραδούκας / 51' Πάλλας.

Ο ένας μπήκε δυναμικά, ο άλλος τελείωσε εντυπωσιακά.

Αρκετά επικίνδυνοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι απειλούσαν κυρίως με τον Πάλλα. Ο 23χρονος είχε μία καλή φάση πριν τη συμπλήρωση των 10 λεπτών, ενώ ανάγκασε τον Κοκκαλά σε καλή επέμβαση και στο 17'. Ωστόσο, εκείνος που βρήκε πρώτος δίχτυα ήταν ο Πλατανιάς με τον Μιλούνοβιτς. Ο Φιγκέιρα έκανε τη σέντρα, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί με προβολή ο Σέρβος άνοιξε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να προσπαθούν. Ο Πάλλας έδωσε στον Κωνσταντινίδη, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοκκαλά που πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση. Τελικά το γκολ ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Πάλλας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο νωρίτερα ο Φιγκέιρα είχε δοκάρι. Ο Πλατανιάς ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και με απευθείας φάουλ του Ναζλίδη έκανε το 2-1. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ λίγο πριν τη λήξη όταν Τσουράκης και Ναζλίδης συνδυάστηκαν, η μπάλα πήγε στον Ζαραδούκα κι εκείνος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.
1. Πλατανιάς 3    3-1
2. Ηρακλής 1    1-1
3. Λεβαδειακός 1    1-1
4. Εθνικός Σερρών 0    1-3

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου