Τελευταία Νέα

23/9/14

1η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Ηρακλής Ψαχνών - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος χάρη στο γκολ του Αλέξανδρου Κούρου έκαμψε με 1-0, εκτός έδρας την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών υπό το βλέμμα του Σα Πίντο, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
To δυνατό σουτ του Αλέξανδρου Κούρου ήταν αρκετό προκειμένου ο Ατρόμητος να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να βρίσκεται στην Εύβοια και να παίρνει την πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.
Υπό το βλέμμα του νέου, όπως όλα δείχνουν προπονητή του, Σα Πίντο, ο Ατρόμητος αντιμετώπισε στα Ψαχνά της Ευβοίας τον τοπικό Ηρακλή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αναμέτρηση που διεξήχθη υπό έντονο άνεμο βρήκε τη φιλοξενούμενη ομάδα προσπαθεί να απειλήσει στα πρώτα δέκα λεπτά, με κύριο εκφραστή τον Παπάζογλου. Μετά από ένα 20λεπτο με λάθη και κακή ποιότητα παιχνιδιού, ο Ηρακλής Ψαχνών ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και απείλησε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με τον Φλίγκο.
Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν αυτός που έφτασε στην πιο ουσιαστική ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου και λάθος εκτίμηση του Γκορμπούνοφ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι στο 43'.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο γηπεδούχος Ηρακλής Ψαχνών έφτασε κοντά στο γκολ, πάλι με τον Φλίγκο που ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών του Ατρομήτου, αλλά το σουτ που επιχείρησε δε βρήκε στόχο.
Ο Πίτου στο 70' έκανε μία αξιόλογη προσπάθεια, η κατάληξη αυτής δεν ήταν ευτυχής για την ομάδα του Ατρομήτου, ωστόσο υπενθύμισε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα την επιθετική παρουσία της ομάδας του Περιστερίου.
Αυτό ήταν μία προειδοποίηση καθώς ο Κούρος στο 75' θα πιάσει ένα εξαιρετικό σουτ και δε θα αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο.
Ο Πίτου που άλλαξε με τις πρωτοβουλίες του όλη την οικονομία της αναμέτρησης ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας στο 80', αλλά η φιλόδοξη σέντρα-σουτ πέρασε παράλληλα.
Η ταυτότητα του αγώνα:
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
HΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Mελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60' Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος (83' Ποσίνκοβιτς), Νάκας, Ράντι, Γουόρντεν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιδες, Μπάλλας, Τάτος (77' Δημούτσος), Γεωργίου (52' Πίτου), Καραμάνος, Παπάζογλου.
ΓΚΟΛ: 75' Κούρος.
Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου