Τελευταία Νέα

24/9/14

1η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-4

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε στο Αιγίνιο ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επιβλήθηκε του Αιγινιακού με 4-1 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Γιαννιώτα.
Τη δεύτερη σερί νίκη του πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος μετά την Καλλονή λύγισε και την αντίσταση του Αιγινιακού προσθέτοντας το παρθενικό του τρίποντο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση παρόλο που είχαν πολλές αλλαγές και που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν, έδειξαν κάποια καλά δείγματα γραφής, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά. Το έργο τους, άλλωστε, ήταν πολύ δύσκολο από τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 37' λόγω της αποβολής του Αραμπατζή.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Αιγινίου.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Νταλούκας (Τρικάλων).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θεοδωρίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Τέλλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (66' Ζούκος), Πολύζος, Αχαλινόπουλος (75' Καζάκης), Πέντα, Ναουμτσέφσκι (63' Μπλάζεκ), Κουτσοσπύρος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Παπαχρήστος (65' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τιέ Μπι (75' Κυργιακόπουλος), Τσοκάνης, Νίκο, Μπακασέτας (68' Πάρα), Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Γκολ: 27' Πέντα / 34' Μπαράλες (πεν), 38' Τσοκάνης, 70' και 78' Γιαννιώτας.

Ανατροπή με τεσσάρα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά. Έχασαν ευκαιρίες με τους Τσοκάνη και Μπαράλες, αλλά εκείνος που άνοιξε το σκορ ήταν ο Αιγινιακός. Στην πρώτη πραγματικά καλή τους επίθεση οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν τον Θεοδωρίδη με κοντινό πλασέ του Πέντα.
Ωστόσο, πολύ γρήγορα ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με τον Μπαράλες να εκτελεί εύστοχα πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσοκάνης έκανε το 1-2 ύστερα από φάουλ από τα αριστερά και αδυναμία του Γιαζιτζόγλου να διώξει. Παρεμπιπτόντως, κάνοντας εκείνο το φάουλ ο Αραμπατζής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας έτσι την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Κάπου εκεί τελείωσε επί της ουσίας το παιχνίδι για τον Αιγινιακό, ο οποίος ήταν αδύνατον με 10 παίκτες να κοιτάξει στα μάτια τους Αρκάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν ανέβασαν ρυθμό αν και έχαναν κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Γιαννιώτας με δύο εντυπωσιακές ενέργειες προσέθεσε άλλα δύο γκολ στη συγκομιδή της ομάδας του. Το πρώτο ήταν ένα εξαιρετικό σόλο, ενώ το δεύτερο ένα εντυπωσιακό σουτ. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.
1.Αστέρας Τρίπολης 3    4-1
2. Καλλονή 1    1-1
3. Τύρναβος 1    1-1
4.Αιγινιακός 0    1-4

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου