Τελευταία Νέα

28/9/14

5η Aγωνιστική Super League : Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Η Βέροια παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος αυτή είναι η Βέροια. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη βαθμολογική συγκομιδή (πρώτη αυτή τη στιγμή με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ματς λιγότερο), αλλά με το ποδόσφαιρο που παίζει.
Ο Χοσέ Γκρανέρο κάνει καταπληκτική δουλειά που φαίνεται στο γήπεδο. Έτσι αυτό το 2-0 επί του ΠΑΣ (επίσης μία στρωμένη ομάδα), δεν προκαλεί πλέον σε κανέναν έκπληξη. Το πιο σημαντικό για τους φίλους της "βασίλισσας" πάντως είναι πως ο Ισπανός παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας).

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

Συνθέσεις:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμποίρης, Αμαραντίδης, Μπράβο, Βέρζος, Αραγονές, Μπατιόν, Μπαλάφας (Κατίδης 72'), Γεωργιάδης (Μπαργκάν 49'), Καλτσάς, Ντουμίτρου, Κάμπορα (Μπεν 80').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα (Ναδάλες 71'), Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Ακόστα (Μανιάς 59'), Τσάβες, Ίλιτς (Μπέριος 71').

Γκολ: Κάμπορα (κεφαλιά 54'), Καλτσάς (σουτ 55').

Κάρτες: Ντάσιος (κίτρινη 22') - (κόκκινη 39', 2η κίτρινη), Γεωργιάδης (κίτρινη 29'), Κάμπορα (κίτρινη 35'), Βέρτζος (κίτρινη 82').

Ανασκόπηση αγώνα:
Αν μπορούσαμε να πούμε κάτι για το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, είναι το "θέλανε και δεν μπορούσαν". Διάθεση υπήρχε, γρήγορος ρυθμός επίσης, ανεβάσματα και στις δυο περιοχές είχαμε, φάσεις όμως με το σταγονόμετρο. Και όλες για την Βέροια.
Συγκεκριμένα μόλις στο 3ο λεπτό ο Καλτσάς έπιασε ένα σουτ στην κίνηση με τον Βελλίδη να μπλοκάρει, ενώ στο 20' την ίδια τύχη είχε ένα ακόμα σουτ από τον Ντουμίτρου όμως.
Κάπου εκεί τελείωσαν οι καλές στιγμές και είχαμε δυο φάσεις που επηρέασαν την εικόνα του αγώνα. Στο 35ο λεπτό ο Κάμπορα βρήκε με το πόδι τον Βελλίδη στο στήθος (κάπως άτσαλα είναι η αλήθεια) και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η αποβολή για τον ΠΑΣ.
Ο Ντάσιος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 22' γιατί πήρε... αγκαλιά αντίπαλο) για βουτιά στην περιοχή και σωστά είδε την κόκκινη από τον Δημητρόπουλο. 
Καθάρισε σε ένα λεπτό.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Βέροια να πιέζει και να πετυχαίνει δυο γκολ μαζεμένα. Αρχικά ο Μαλόν εκτέλεσε ένα πάγιο από τα δεξιά, πρώτη κεφαλιά ο Μπατιόν και ο Κάμπορα με δεύτερο κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 54'.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ντουμίτρου έφυγε στην κόντρα από τα αριστερά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Καλτσά που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.
Στα λεπτά που κύλισαν μέχρι το τέλος η Βέροια ήταν σαρωτική. Καλτσάς και Μπαργκάν έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο με τον Βελλίδη να περνάει δύσκολες στιγμές. Στο 83ο λεπτό ο Μπεν έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ με φάλτσο, όμως και πάλι ο Βελλίδης με το ένα χέρι έδιωξε εντυπωσιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου