Τελευταία Νέα

30/9/14

ΚΑΟΔ : Απέκτησε τον Γιώργο Γεωργάκη!

Και επίσημα παίκτης του ΚΑΟΔ για τα επόμενα τρία (1+1+1) χρόνια είναι ο Γιώργος Γεωργάκης που θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του Κώστα Μέξα.
O Γιώργος Γεωργάκης αποτελεί και επίσημα παίκτη του ΚΑΟΔ για τα επόμενα τρία (1+1+1) χρόνια όντας το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του Κώστα Μέξα.
H ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Ο ΚΑΟΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Γεωργάκη για τα επόμενα τρία (1+1+1) χρόνια".
Ο Γιώργος Γεωργάκης είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,06μ. και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Με την απόκτησή του θα πλαισιώσει τους Γκι Μαρκ Μισέλ, Ρομπ Λο και Ροντ Όντομ.
Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει με αυτή τη συμφωνία να δίνει έμφαση στο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και όχι μόνο.
Ο Γεωργάκης αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα των Τρικάλων σε 13 αγώνες πρωταθλήματος. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε για μία χρονιά και πέρσι συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στα Τρίκαλα.
Υπήρξε μέλος όλων των μικρών Εθνικών ομάδων και κατέκτησε τρία μετάλλια. Το 2008 με την Εθνική Εφήβων το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το 2009 με την Εθνική Νέων το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 2010 επίσης το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Νέων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γεωργάκης δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμφωνία μου με τον ΚΑΟΔ. Είναι μια ομάδα που παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο αθλητής για να μείνει συγκεντρωμένος σε όσα έχει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είμαι ήδη αρκετές μέρες με την ομάδα και θέλω να βοηθήσω όπως μου ζητηθεί για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου