Τελευταία Νέα

29/9/14

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος στον Ιπποκράτη Κω!

Ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος αλλάζει σελίδα στην καριέρα του, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιπποκράτη Κω, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσων.
'Eπειτα από 13 συνεχόμενα χρόνια στην Α1 όπου μέχρι πέρσι ήταν και αρχηγός του Άρη, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, αποφάσισε να πει το μεγάλο "ναι" και να αποδεχτεί την πρόταση για διετή συνεργασία του Ιπποκράτη Κω. Οι Κώες με αυτή τη κίνηση γίνονται το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα των Δωδεκανήσων και πλέον οι βλέψεις τους φτάνουν δικαίως μέχρι την άνοδο στη Γ' εθνική.
Ο Αντώνης Ασημακόπουλος πριν τον Ιπποκράτη είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Νήαρ Ηστ, Πανελλήνιο, Ιωνικό ΝΦ, Άρη, Ολυμπιάδα Πατρών, Κολοσσό Ρόδου και Άρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
"Ο Α.Σ. Κώων ο Ιπποκράτης ανακοινώνει με τιμή και χαρά την συμφωνία με τον Αντώνη Ασημακόπουλο. Ο διεθνής αθλητής θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που αποδέχτηκε την πρόταση μας. Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για όλο το Κωακό μπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου