Τελευταία Νέα

19/9/14

KAE Πανιώνιος : Αυτοί έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο!

Η συμμετοχή του Πανιωνίου στην Α1 "κρέμεται" από την απόφαση της ΕΕΑ, οι άνθρωποι του Πανιωνίου, ωστόσο,καλούνται να σχηματίσουν το ρόστερ της ομάδας.

Το  μέλλον του Πανιωνίου κρίνεται τη Δευτέρα (22/9), όταν και θα γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ. Μέχρι τότε η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις της στο κλειστό της Αρτάκης, για να είναι έτοιμη για τη νέα χρονιά.
Επειδή, όμως οι διοικητικές εξελίξεις "έκλεψαν" τις εντυπώσεις, πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ποιο είναι το υπάρχον ρόστερ του Πανιωνίου. Ποιοι είναι οι "κυανέρυθροι" που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα: Δημήτρης Σταμάτης, Ανδρέας Πετρόπουλος, Σπύρος Μοτσενίγος, Σωτήρης Μπίλης, Αναστάσης Σπυρόπουλος, Κώστας Οικονομόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Νέιτς Στρναντ, Τζάρβις Θριτ, Κόρι Ρεμεκούν, Άντονι Γκράντι, Μάθιου Χεκέκιαχ και Μίλαν Μιλόσεβιτς.
Η περίπτωση του Μάθιου Χεζέκιαχ εξετάζεται ακόμη, καθώς ο Αμερικανός δεν έχει δείξει τα αγωνιστικά στοιχεία, που επιθυμούν στον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Καλαφατάκης αναμένεται να του δώσει επιπλέον ευκαιρίες για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και μετά θα αποφασίσει αν ο παίκτης θα μείνει ή όχι.
Όπως είναι γνωστό, οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε υπογραφές συμβολαίων με τους παίκτες καθώς εκκρεμεί η απόφαση της ΕΕΑ. Παρά το γεγονός αυτό, το πρακτορείο του Μίλαν Μιλόσεβιτς ανακοίνωσε πως ο 28χρονος Βόσνιος φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου