Τελευταία Νέα

26/9/14

Πόστο στην Εθνική ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης που αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποσύρεται και επίσημα από την ενεργό δράση προκειμένου να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα για επόμενα δύο χρόνια. Επικυρώθηκε από το ΔΣ της ΕΠΟ η πρόσληψη του "Τυπάρα".
Πλέον θεωρείται επίσημο. Ο Γιώργος Καραγκούνης εγκαταλείπει και επίσημα την ενεργό δράση προκειμένου να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα.
Για τα επόμενα δύο χρόνια ο "Κάρα" θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίχως να έχει ξεκαθαριστεί ο ακριβής ρόλος του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Σας ενημερώνουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες. 
Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.
Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση".
Η ΕΠΟ έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής ομάδας στο Facebook:
 ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο "ΚΑΡΑ"!
Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, ο τεράστιος Γιώργος Καραγκούνης, είναι και πάλι μέλος της αγαπημένης μας ομάδας! Επί της ουσίας επέστρεψε στο σπίτι του καθώς σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία του με την Εθνική Ανδρών και ο «τυπάρας» θα αναλάβει πόστο δίπλα στον Κλάουντιο Ρανιέρι!
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστο το ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομσπονδίας ενέκρινε την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Ρωσίας στις 18/11/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου