Τελευταία Νέα

17/9/14

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Football League!

Το Δ.Σ. της Football League αποφάσισε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 27-28 Σεπτεμβρίου μεταθέτοντας την έναρξη επ' αόριστον, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.
Tο Δ.Σ. της Football League αποφάσισε να αναβληθεί η πρεμιέρα επ’ αόριστον και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά στις 27-28 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των περισσοτέρων ΠΑΕ που θεωρούν ότι δεν θα βγάλουν τη χρονιά, ενώ δεν υπάρχει ενίσχυση από τη Super League, τον ΟΠΑΠ και το Κράτος.
Παράλληλα δημιούργησε επιτροπή η οποία θα ζητήσει συνάντηση από την πολιτική ηγεσία, την ΕΠΟ, τον ΟΠΑΠ, την Super League και τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη για να βρεθεί λύση.
Η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.
Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.
Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.
Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη.
Θυμίζουμε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Νότιος όμιλος:
Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα
Άλιμος - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Παναιγιάλειος - ΑΕΚ
Ερμιονίδα - Χανιά
Απόλλων Σμύρνης - Φωστήρας
Ρεπό: Παναχαϊκή
Βόρειος όμιλος:
Λαμία - Αγροτικός Αστέρας
ΑΕΛ - Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Γαζώρου - Αιγινιακός
Πιερικός - Ηρακλής
Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος
Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος
Ρεπό: Φωκικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου