Τελευταία Νέα

29/11/14

12η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 0-0

ΑΕΛ Καλλονής και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τους Κρητικούς να μένουν έτσι αήττητοι για τέταρτο στη σειρά εκτός έδρας ματς.
Aήττητος για τέταρτο σερί εκτός έδρας ματς έμεινε στο φετινό πρωτάθλημα ο Πλατανιάς, ο οποιός έφυγε με το 0-0 από τη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.
Το ματς είχε καλό ρυθμό και αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει το τρίποντο στις -λίγες ομολογουμένως- καλές φάσεις που πραγματοποίησαν, όμως δεν ήταν αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για την Καλλονή (είχε προηγηθεί το 0-0 με τον Λεβαδειακό) η οποία δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στην έδρα της ενώ στον αντίποδα ο Πλατανιάς έχει να χάσει εκτός έδρας από την πρεμιέρα, μετρώντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης.
Βοηθοί: Στυλιανός Τσολάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης.
Τέταρτος: Αναστάσιος Παπαπέτρου.
Συνθέσεις:
ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Ναβάρο (72' Στεβάνοβιτς), Καλτσάς (64' Αγρίτης), Κεϊτά, Πιπίνης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα (52' Καμαρά).
Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (80' Μαχαμάτ), Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Μπεριάν (60' Αποστολόπουλος), Ζιλβάν, Τόρες (72 Ναζλίδης).
Κίτρινες κάρτες: Χουάνμα (31'), Πιπίνης (37'), Κεϊτά (77') / Αγκιλέρα (32'), Τετέ (79').
Το ματς:
Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στη Μυτιλήνη στο πρώτο 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας και να έχουν 1-2 καλές στιγμές με Λεοζίνιο και Χουάνμα και τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να παίζουν πιο στρωτό ποδόσφαιρο και να έχουν την πιο κλασική ευκαιρία του 45λεπτου.
Η πρώτη φάση που ανάγκασε το κοινό να χαρίσει το χειροκρότημά του ήρθε στο 9', με τον Λεοζίνιο να κάνει διαδοχικές ντρίμπλες στον Μπανανά πριν βγάλει τη σέντρα και τον Χουάνμα να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με καρφωτή κεφαλιά.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο παραλίγο να χριστεί σκόρερ όμως το φαλτσαριστό σουτ του βρήκε κάπου και έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι ενώ στο 29' ήταν η σειρά του Πλατανιά να απειλήσει, έχοντας μάλιστα την κορυφαία ευκαιρία στο πρώτο μέρος.
Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπανανά, ο οποίος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως "κατάφερε" από κοντά να στείλει τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Χογκ.
Ίδια πάνω-κάτω ήταν η εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την Καλλονή να προσπαθεί να βρει τρόπους να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πλατανιά και τους Κρητικούς από την πλευρά τους να ποντάρουν σε γρήγορες αντεπιθέσεις για να "κάνουν τη ζημιά".
Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τη μεγάλη ευκαιριά να έρχεται πάντως στο 57' και τον Καμαρά να ξεπερνάει τη "δόξα" του Μπανανά χάνοντας ευκαιρία που δεν.. χάνεται: απέτυχε με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και μπροστά σε κενή εστία να τη στείλει στα δίχτυα!
Από το 70' και μετά πάντως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω αρκετών καθυστερήσεων, με τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου να μοιάζουν ικανοποιημένοι με το "μηδέν" πίσω και κρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία εκτός περιοχής τους γηπεδούχους να φεύγουν από τη Μυτιλήνη με το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου