Τελευταία Νέα

20/12/14

16η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Βέροια 1-1

Η Βέροια κατάφερε με το γκολ του Καλτσά στο 89' να ισοφαρίσει αυτό του Τζανη και χάρη στο τελικό 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό, να φύγει με το βαθμό από την Κομοτηνή.
Σ ένα αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους η Βέροια έκλεψε στο 89' τη νίκη από τον Πανθρακικό με τον Καλτσά να ισοφαρίζει το γκολ του Τζάνη και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Κομοτηνής.
Σε ένα παιχνίδι δίχως ποιότητας εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου της Κομοτηνής, το πρώτο ημίχρονο ανήκε και στις δύο ομάδες.
Το πρώτο μισό στους γηπεδούχους που είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί χάρη στο γκολ του Τζάνη που ολοκλήρωσε ιδανικά την εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Κάσες.
Η Βέροια δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα εξαιτίας, σε μεγάλο βαθμό, του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κομοτηνής.
Η Ντιγκινί έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι σημαδεύοντας το δοκάρι, ο Μπράβο αποβλήθηκε, αλλά η Βέροια με τον Κάλτσα στο 89' βρήκε το δρόμο προς την ισοφάριση.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Νικόλαος Φαντόπουλος.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Τσουμάνης, Λαδάκης, Μεχία, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Κάσες (40' Μορένο), Τζάνης (46' Χρήστου), Ντιγκινί.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Μαλόν (68' Μαντζέκ), Βεργώνης, Παυλίδης (60' Παυλίδης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα) , Μπεν.

Γκολ: 10' Τζάνης / 89' Καλτσάς.

Κίτρινες Κάρτες: 81' Χρήστου / 31' Καλί, 53' Καλτσάς.

Κόκκινες Κάρτες: 80' Μπράβο.

Ανασκόπηση αγώνα:
Στην Κομοτηνή, ο γηπεδούχος Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Μπεν για τη Βέροια στο 5' και Ντιγκινί για τον Πανθρακικό στο 10', θα βρεθούν μία ανάσα πριν να ανοίξουν το σκορ, αλλά Εμπό και Μπατιόν, τους πήραν την μπουκιά από το στόμα.
Με τη συμπλήρωση ενός δεκαλέπτου στην αναμέτρηση, ο Κάσες έκανε ο,τι ήθελε τη δεξιά αμυντική πτέρυγα της Βέροιας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζάνη, ο οποίος δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Ντιγκινί στο 14' και Τσουμάνης στο 20' προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον αποσυντονισμό των φιλοξενούμενων μετά το γκολ του Τζάνης, ωστόσο οι προσπάθειές των είχαν ανεπιτυχή κατάληξη, όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζάνη στο 32ο λεπτό.
Πέρασαν 34 λεπτά παιχνιδιού μέχρι η Βέροια να φτάσει στην πρώτη της καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, όταν ο Βεργώνης δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Αθανασιάδη.
Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε εξ' ολοκλήρου σχεδόν στη Βέροια, που πότε με τον Καλτσά και πότε με τον Μπεν προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να το καταφέρει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο με τη Βέροια να έχει την πρωτοβουλία και να απειλεί για πρώτη φορά με τον Βεργώνη, στο 49'.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και να ξεμείνουν από δυνάμεις καθώς τα πόδια τους βάρυναν αισθητά, αλλά πολύ περισσότερο να φοβούνται να μπουν δυνατά στις φάσεις. Αυτές, νομοτελειακά, μειώθηκαν κατ' ελάχιστο.
Η επόμενη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Ντιγκινί που αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Βέροιας και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τον Πέρεθ να μην μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα, στο ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου