Τελευταία Νέα

19/12/14

Πανελευσινιακός : Aνακοίνωσε τον Κερτ Λούμπι!

Ο Κερτ Λούμπι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινιακού. Ο Αμερικανός σέντερ θα αντικαταστήσει τον Μάικλ Έρικ, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στη Μπρίντιζι.
Με ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Πανελευσινιακός, γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κερτ Λούμπι.
Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ είναι ο αντικαταστάτης του Μάικλ Έρικ, ο οποίος μετά από την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο αποχώρησε, κάνοντας χρήση της ρήτρας του συμβολαίου του, που του έδινε τη δυνατότητα να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα ήθελε έναντι ενός συμβολικού ποσού.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός:
Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κέρτ Λούμπι.
Ο Κερτ Λούμπι είναι 30 χρονών με ύψος 2.11 έχει περάσει από την Ελλάδα τη σεζόν 2010-2011 φορώντας την φανέλα του Περιστερίου έχοντας 6.5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα σε 28 συμμετοχές ενώ ήταν ο 4ος καλύτερος μπλοκέρ του Πρωταθλήματος.
Ο Αμερικανός σέντερ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα με το οποίο ήταν μέσα στους επτά καλύτερους μπλοκέρ του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος.
Το 2007 κέρδισε το βραβείου του πιο βελτιωμένου παίκτη και το 2009 δοκιμάστηκε από τους Ντένβερ Νάγκετς.
Εκτός από το Περιστέρι έχει αγωνιστεί στην Πολωνία με την Τρέφλ Σόποτ, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Τέλεκομ όπου σε 39 παιχνίδια είχε 4.4 πόντους και 3.9 ριμπάουντ σε 14.4 λεπτά συμμετοχής.
Ο Λούμπι θα βρίσκεται αύριο στην Ελευσίνα όπου θα ενσωματωθεί αμέσως στην προετοιμασία της ομάδας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου