Τελευταία Νέα

31/12/14

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Τέλος ο Τζούλιαν Ράιτ!

Ο εκπρόσωπος του Τζούλιαν Ράιτ ενημέρωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας αφού ο Παναθηναϊκός έκανε χρήση της οψιόν στο συμβόλαιο κι έτσι ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.
Ο Τζούλιαν Ράιτ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη χθεσινή (30/12) νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι. Σήμερα ο εκπρόσωπός του, Όμπραντ Φίμιτς, ενημέρωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο λόγος;
Οι ''πράσινοι'' έκαναν χρήση της σχετικής οψιόν στο συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Τζούλιαν Ράιτ ήλθε στην Ελλάδα στις 30/09 ώστε να δοκιμαστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να πείσει το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας. Παρ' όλα αυτά, η παραμονή του στην Αθήνα κράτησε μόλις λίγες ώρες αφού ο Αμερικανός ''κόπηκε'' στα ιατρικά τεστ.
Εκείνος όμως, παρέμεινε στη χώρα μας ύστερα από δική του απόφαση κι αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία του.
Έπειτα, όμως, από σχεδόν δυο μήνες δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάνοβιτς. Ο χρόνος συμμετοχής του Ράιτ στις τελευταίες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού ήταν από περιορισμένος έως μηδαμινός. 3'08'' κόντρα στην Αρμάνι, 1'54'' στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, 20'' κόντρα στον Ολυμπιακό και... πάγκος στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι.

Στηρίζει Διαμαντάκο.

Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν ''καίγεται'' να κάνει άμεσα μεταγραφή ψηλού, παρά μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Με δεδομένο μάλιστα ότι ακόμα κι αν αποκτηθεί ψηλός, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον β' γύρο του TOP-16, οι ''πράσινοι'' είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Διαμαντάκο στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Τζούλιαν Ράιτ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έχοντας 3.8 πόντους και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε 9 αγώνες στην Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου