Τελευταία Νέα

30/1/15

Άρης : Ανακοίνωσε τον Στέλιο Νάκα!

Νάκας
Μία ακόμα μεταγραφή για την ομάδα του Άρη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 21άχρονου μεσοεπιθετικού, Στέλιου Νάκα.
Η ανακοίνωση:
"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Νάκα. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ".
"Ο Στέλιος Νάκας γεννήθηκε στις 27/01/1994 στον Βόλο, έχει ύψος 1,81 και βάρος 78 κιλά.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μαγνησιακό. Επόμενος σταθμός ήταν η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου. Τη σεζόν 2011-’12 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Στα μέσα της ίδιας αγωνιστικής περιόδου μεταγράφηκε στην Skoda Ξάνθη. Στην ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε δύο χρόνια (12 συμμετοχές και 1 γκολ).
Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ηρακλή Ψαχνών (Football League, Νότιος όμιλος), όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος (10 συμμετοχές και 1 γκολ)".
O παίκτης δήλωσε: 
"Είμαι ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον ΑΡΗ. Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά επέλεξα να έρθω στον ΑΡΗ. Από τη μια πλευρά ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της διοίκησης και από την άλλη η δυναμική και η ιστορία του ΑΡΗ μέτρησαν καταλυτικά στην απόφασή μου. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα που η θέση της είναι στη Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου