Τελευταία Νέα

21/2/15

25η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Αήττητος σε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του έμεινε στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, χάνοντας, μάλιστα, πέναλτι με τον Ίγκορ στο 83'.
Χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνες ο Παναιτωλικός, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούσε να προκαλέσει ρήγματα στη ''σφικτή'' άμυνα του Πανθρακικού. Ο οποίος συνεχίζει να αποσπά βαθμούς στην έδρα του, με τον Μανουέλ Ρόκα να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Θρακιώτες στην παραμονή.
Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή, αλλά στο τέλος θα μπορούσε να το πληρώσει. Οι Αγρινιώτες δεν είναι ευχαριστημένοι που αφήνουν πίσω 2 βαθμούς, αλλά δεν είχαν όμως και την ίδια καλή εικόνα των προηγούμενων αγώνων.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά).

Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μ. Ρόκα): Αθανασιάδης - Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης - Ρομέου (58' Κάσες), Μεχία - Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης - Τζάνης (77' Μάρτινς), Ίγκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Μπρακάλι - Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν - Γοδόι, Κουτρομάνος, Ρουσκουγιέδα (74' Μύγας) - Μαρτίνες, Άλβες (66' Μορένο), Κάπελ (80' Θεοδωρίδης).

Κάρτες: Μπαϊκαρά (37'), Ντιγκινί (73') - Κάπελ (35'), Κουτρομάνος (43'), Εντζενγκέλε (79').

Ανασκόπηση αγώνα:
Πέρασαν 14 λεπτά για να καταγραφεί η πρώτη φάση στο παιχνίδι της Κομοτηνής. Ο Ρουσκουγιέδα σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που στο αμέσως επόμενο λεπτό έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 21' η διπλή προσπάθεια του Τζάνη βρήκε στα σώματα των παικτών του Παναιτωλικού, ενώ στο 23' η κεφαλιά του Εντζενγκέλε δεν βρήκε στόχο. Η μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου μέρους ήταν εκείνη του 27' Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ρουσκουγιέδα, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι. Ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Στο 34' ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι. Ένα σουτ του Μεχία (44') και ένα του Ίγκορ (45') που δεν βρήκαν στόχο ήταν οι τελευταίες αξιοσημείωτες στιγμές του πρώτου μισού.
Στο 51' το σουτ του Κουτρομάνου δεν είχε τύχη, όπως άστοχο ήταν και αυτό του Κάσες στο 60'. Ο Κουτρομάνος επιχείρησε ξανά να νικήσει τον Αθανασιάδη του Πανθρακικού, όμως το διαγώνιο σουτ ήταν άστοχο. Ο Μαρτίνες, που δεν μπόρεσε να προκαλέσει ρήγματα, εξαιτίας και της κατάστασης του γηπέδου, σούταρε άστοχα στο 73', καθώς και ο Μύγας στο 75'. Η σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 82'. Ο Μαλεζάς γκρέμισε τον Ίγκορ, ο Σπάθας καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος στράικερ των γηπεδούχων είδε τον Μπρακάλι να πέφτει στη σωστή γωνία και να διώχνει. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτερησης σημειώθηκε στο 90'+1', όταν ο Μύγας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε σταθερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου