Τελευταία Νέα

22/2/15

25η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 6-1

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
Με σβηστές μηχανές ο Αστέρας νίκησε 6-1 τον ΟΦΗ στο ''Θ. Κολοκοτρώνης'', επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Μπαράλες (4', 41', 79'), Μάσα (45'+1', 66') και Πάρα (90'+1) τα γκολ των Αρκάδων, μείωσε ο Λαμπρόπουλος (89').

Σε μια πανεύκολη νίκη έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή (22/2), που συνέτριψε με 5-1 τον ΟΦΗ. Ανώτεροι και πιο ποιοτική η ομάδα της Αρκαδίας, που αν έπαιζε σε φουλ ρυθμούς σε όλο το 90λεπτο, το σκορ θα μπορούσε να εκτοξευτεί πιο ψηλά.
Από την άλλη, ένας ΟΦΗ εμφανώς καταπονημένος από τα συνεχή ματς με τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες να αγωνίζονται. Χωρίς αρχή μέση και τέλος η ομάδα του Ηρακλείου, που κατέστη ανέφικτο να κοιτάξει στα μάτια τον Αστέρα. Μοιραία υποτάχθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: ''Θ. Κολοκοτρώνης''.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας).

Βοηθοί: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας).

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Μουνάφο (70' Τιε Μπι), Ιγκλέσιας, Μάσα (69΄Πάρα), Ρόλε (76' Νίκο), Γιαννιώτας, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Ν. Ανστόπουλος): Λορία, Ροβίθης (77' Μανιδάκης), Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός (46' Περογαμβράκης), Τζορτζ.

Γκολ: Μπαράλες (4', 41', 79'), Μάσα (45'+1', 66'), Πάρα (90'+1').

Κάρτες: Ιγκλέσιας (63') - Τζορτζ (39'), Δαμιανάκης (42').

Ανασκόπηση αγώνα:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του ματς. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορούσε τη μπάλα και απλά επιχειρούσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα του Λορία. Η αρχή έγινε μόλις στο 4'. Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πρόλαβε τον Λορία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο 8' ο Γεωργιανός γκολκίπερ γλίτωσε το 2-0 με εξαιρετική επέμβαση ύστερα από σουτ του Ρόλε. Αφού ακολούθησαν νέες πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Μάσα (20'), Ιγκλέσιας (28'), Ρόλε (30', 33') και Γιαννιώτα (35'), ήρθε το 2-0 στο 41'. Ο Γιαννιώτας έδωσε με εξαιρετική ενέργεια πάσα στον Μπαράλες, ο οποίος σούταρε με τον Λορία να αποκρούει, αλλά ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με πλασέ. Ακολούθησε μια άστοχη κεφαλιά του Παντελιάδη στο 43', αλλά ο Μάσα στο 45'+1' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο δεύτερο μέρος οι ''κυανοκίτρινοι'' μπήκαν με διάθεση να ρίξουν τους ρυθμούς. Για ένα 15λεπτο δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον ΟΦΗ, μέχρι που φτάσαμε στο 66'. Ο Μάσα πήρε τη μπάλα στο κέντρο της μεγάλης περιοχής από τον Ρόλε, πραγματοποίησε φαλτσαριστό σουτ, το οποίο κατέληξε στο δεξί "γάμμα" του Λορία. Ο νεοεισελθών Πάρα αστόχησε στο 74', αλλά στο 79' ο Μπαράλες σημείωσε 5ο γκολ. Ίσως το γκολ της αγωνιστικής. Εξαιρετική μπαλιά από τον Παντελιάδη, σουτ στην κίνηση από τον Αργεντινό και... χατ τρικ. Στο 88' ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Ζησόπουλο και ο Λαμπρόπουλος σημείωσε το γκολ της τιμής. Ο Αστέρας είπε την τελευταία του λέξη στο 90'+1', με τον Πάρα να ευστοχεί με κεφαλιά στο 90'+1'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου