Τελευταία Νέα

20/2/15

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Στέλιο Μακρίδη!

Μακρίδης
Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Στέλιος Μακρίδης. Το βράδυ της Παρασκευής (20/2) οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού. 
Την απόκτηση του Στέλιου Μακρίδη έκανε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής (20/2) η Κέρκυρα. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου το 1991. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ανήκε στον Φωστήρα. Τη σεζόν 2013-2014, μάλιστα, έπαιξε σε 33 ματς της ομάδας του Ταύρου, η οποία συμμετείχε στα πλέι οφ ανόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μακρίδης πήγε στην Κέρκυρα το απόγευμα της Κυριακής (15/2), δηλαδή τη μέρα που η νέα του ομάδα νίκησε 2-0 την Καλλονή. Από την επομένη έως σήμερα συμμετείχε στο πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο η επισημοποίηση της συνεργασίας ήρθε την Παρασκευή (20/2).
Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να πήγε στο νησί των Φαιάκων με υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των ''κυανέρυθρων''. Στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά δεν θα ταξιδέψει και θα υπολογίζεται από τη μεθεπόμενη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου