Τελευταία Νέα

28/2/15

Στην Ουλμ ο Ίαν Βουγιούκας!

Ο Ίαν Βουγιούκας ταξίδεψε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε από την Ουλμ ως το τέλος της σεζόν.
Από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο Ίαν Βουγιούκας ήταν ελεύθερος στην αγορά. Η κατάσταση που επικρατούσε στη Γαλατάσαραϊ, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα παιχνίδια δεν επέτρεπαν στις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Έτσι, ο Έλληνας σέντερ έψαξε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Λίγο μετά τα μέσα Ιανουαρίου ο διεθνής άσος έκανε προπονήσεις με την ΑΕΚ, ώστε να μείνει σε φόρμα. Στην "Ένωση" μπορεί να μην αγωνίστηκε ποτέ, όμως βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Σήμερα (27/02),λοιπόν, η Ουλμ ανακοίνωσε ότι ο Βουγιούκας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Η γερμανική ομάδα είχε στο στόχαστρό της τον διεθνή σέντερ, καταθέτοντας, μάλιστα και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο Βουγιούκας απάντησε θετικά στην πρόταση, σήμερα ταξίδεψε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε από την Ουλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου