Τελευταία Νέα

29/3/15

24η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Aπόλλων Αρναίας - Άρης 0-1

                                       Με το... ζόρι
Ο Άρης έστω κι αν αγχώθηκε νίκησε με 1-0 τον Aπόλλωνα Αρναίας και παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου. Τελικός με τον Πανσερραϊκό την επόμενη αγωνιστική.
 Άρης χρειάστηκε την προβολή του Δημήτρη Σαμαρά στο 84΄ για να φύγει με την πολυπόθητη νίκη με 0-1 στην Αρναία επί του Απόλλωνα διατηρώντας την διαφορά στο -4 από τον πρωτοπόρο του Α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής Πανσερραϊκό.
Ένα γκολ που ήρθε ένα λεπτό αφού η ομάδα των Σερρών είχε σημειώσει και αυτή το δικό της γκολ της νίκης στην έδρα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος παίρνοντας το δικό της τρίποντο με 1-2.
Πλέον το ραντεβού στρέφεται το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική και θα έχει την ευκαιρία με νίκη της να μειώσει την διαφορά στον έναν βαθμό στην μάχη της κορυφής και της ανόδου στην Football League. Του στόχου της χρονιάς.
Ο Άρης με την συμπαράσταση του κόσμου και σε αυτό το παιχνίδι στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής μπήκε φουριόζος ψάχνοντας από νωρίς το γκολ της νίκης.
Στο 9΄ο Καλογέρης δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά μετά την σέντρα του Παπαδόπουλου, ενώ στο 14΄ ο Απόλλων Αρναίας απείλησε με το σουτ του Παπουτσή. Στην κόντρα ο Άρης ο Πόι δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ μετά από την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου.
Στο 17΄το σουτ του Παπαδόπουλου εκτός μεγάλης περιοχής δεν ανησύχησε τον Καραβελίδη, στο 34΄ ο Πόι κέρδισε κόρνερ και στο 44΄ μετά από φάση διαρκείας οι αμυντικοί του Απόλλων Αρναίας κατάφεραν να απομακρύνουνε τον κίνδυνο.
Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το καταρχήν σουτ του Σανιά στο 58΄ να μην ανησύχησε τον Καραβελίδη που στο 60΄ είδε την μπάλα από το σουτ του Πόι να περνάει λίγο άουτ. Άουτ πέρασε η μπάλα και από την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ν΄ Λουντούλου και στο 69΄ ο Μενικάλι απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την μπάλα μετά από την κεφαλιά του Σαμαρά.
Στο 84΄όμως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Άρη κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Απόλλων Αρναίας κάνοντας το 0-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Κι όσο για το 92΄ η μπάλα από την σέντρα σουτ του Φερνάντες αφού βρήκε στο δοκάρι πέρασε άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Λεπιτσάς): Kαραβελίδης, Σαλεπής, Μενικάλι, Τόνεβ, Τζιότζιος, Καρκατζάνης (68΄ Μπιμπισίδης), Μπουλγουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής (76΄ Ρίζοφ), Γεωργίου (36΄ Κεφαλάς), Ιορδανίδης.
ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (91΄ Σταυρόπουλος), Σανιά, Καπνίδης (61΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (46΄ Νάκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου