Τελευταία Νέα

29/3/15

25η Aγωνιστική Football League (Νότιος 'Ομιλος) : Καλλιθέα - ΑΕΚ 0-2

Καλώς τον και ας άργησε!
Η ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μία νίκη στο νότιο όμιλο της Football League, επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας στον Ταύρο, με τον Μακόλεϊ Κρισάντους να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με την Ένωση.
Kαι μαθηματικά πρώτη, η ΑΕΚ αντεπεξήλθε πλήρως στο διαδικαστικό της αναμέτρησης (αν και ήθελε τη νίκη για τη διαφορά, την οποία πέτυχε να αυξήσει μετά την ήττα του Απολλωνα) και τον κακό αγωνιστικό χώρο του Ταύρου και επιβλήθηκε με 2-0 της Καλλιθέας για την 25η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League. Πρώτο γκολ για το Νιγηριανό επιθετικό της Ένωσης, Μακόλεϊ Κρισάντους.
Νωχελικά ξεκίνησε το ματς τόσο από την πλευρά των γηπεδούχων, όσο και από αυτή των φιλοξενούμενων. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Ντουρμισάι επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.
Αυτό ήχησε ως "καμπανάκι" κινδύνου για την Ένωση, που ξεκίνησε να ανεβάζει το ρυθμό της μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Και το γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Ντούνης στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ, ύστερα από σέντρα του Αραβίδη.
Μετά από οκτώ λεπτά, ο Κρισάντους έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μοσχονά να απομακρύνει την προσπάθεια του Νιγηριανού επιθετικού, της Ένωσης.
Ο,τι δεν κατάφερε ο Μακόλεϊ Κρισάντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το πέτυχε στις αρχές του δευτέρου και συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή του. Στο 49ο λεπτό ο Ντακόλ έδωσε την ασίστ και ο Νιγηριανός φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ με το "Δικεφάλο".
Στο 50' ο Ντουρμισάι έχασε μία καλή ευκαιρία για λογαριασμό της Καλλιθέας, όχι ιδιαίτερα ανησυχητική φάση για την εστία που υπερασπιζόταν ο Ηλίας Βούρας. Άουτ κατέληξε η μπάλα και στην κεφαλιά του Τσόνου, στο 67ο λεπτό.
Ο Ντουρμισάι, ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της Καλλιθέας αλλά ούτε κι η προσπάθειά του στο 73ο λεπτό, είχε αίσια κατάληξη για την ομάδα του.
Αφού μεσολάβησε μία καλή ατομική προσπάθεια του Τσίπρα, η ΑΕΚ που είχε κατεβάσει το ρυθμό απείλησε ξανά στο 83ο λεπτό με την κεφαλιά του Σαρρή, την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τεγούσης.
Στα θετικά πρώτα και πάνω από όλα, το πρώτο γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους με τη φανέλα της Ένωσης, αλλά κι η επανεμφάνιση του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ντεμπούτο και για τον Σβαρνά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Κατσικογιάννης, Τεγούσης, Μπέλης (59' Σταμόπουλος), Νουρμισάι, Φράγκος (77' Τσίγκας), Αρναρέλλης (69' Τσίπρας).

ΑΕΚ (Δέλλας):  Βούρας, Ρόβας, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Γιόχανσον, Ανάκογλου (87' Σβαρνάς), Ντούνης, Αραβίδης, Ντακόλ (76' Κορδέρο), Κρισάντους (69' Μπαρμπόζα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου