Τελευταία Νέα

7/3/15

27η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Εργοτέλης 0-1

Είναι ακόμα ζωντανός!
''Ζωντανός'' στην προσπάθεια για παραμονή στη Superleague έμεινε ο Εργοτέλης, που νίκησε τη Βέροια 1-0 στην Ημαθία. Ο Γκορκς (14') σημείωσε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς, δοκάρι είχε ο Ολαϊτάν στο 76'.
H Βέροια που έχει ξεκαθαρίσει εν πολλοίς με το θέμα της παραμονής δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν ψυχωμένο Εργοτέλη, που είχε αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου ο Γιάννης Ταουσιάνης καθοδήγησε τον Εργοτέλη στο τρίποντο, όπως ακριβώς το είχε πράξει και με τον ΟΦΗ. Η Βέροια πέρα από δυο-τρεις καλές στιγμές δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γνώρισε την ήττα.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Αναστόπουλος (Αρκαδίας).

Συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Γκρανέρο): Τζινάρ, Νέτο, Καλί, Μπράβο, Βέρτζος, Βάσκες (66' Τάτος), Βεργώνης (78' Μπαργκάν), Καλτσάς, Καμπαγέρο, Ντουμίτρου, Κάμπορα (59' Ναζλίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λουβιόν, Γκορκς, Πίτσος, Γκέντσογλου (85' Χαντί), Κοζορώνης, Καζναφέρης, Χαλκιαδάκης (66' Ολαϊτάν), Σολάρι (75' Τζίλας), Ουλά.

Γκολ: Γκορκς (14').

Κάρτες: Βεργώνης (26'), Καλί (58'), Μπράβο (90') - Καζναφέρης (90'+1').

Ανασκόπηση αγώνα:
Ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο Εργοτέλης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Στο 14', και κόντρα στη ροή του ματς μια και η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγχο, η ομάδα του Ηρακλείου έγραψε το 0-1 με τον Γκορκς. Αρχικά το σουτ του Γκέντσογλου απέκρουσε ο Τζινάρ, ο Λετονός πήρε το ριμπάουντ και από κοντά βρήκε δίχτυα. Η Βασίλισσα του Βορρά άσκησε πίεση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 17' το καλοτραβηγμένο σουτ του Καλτσά αποσόβησε ο Σαράνοφ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Κάμπορα στο 19'. Στο 26' ο Βεργώνης σκόραρε, ύστερα από σέντρα-σουτ του Καλτσά, αλλά με το χέρι, για αυτό ορθώς ακυρώθηκε το τέρμα και επίσης σωστά ''κιτρινίστηκε'' ο χαφ της Βέροιας. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 34', με την κεφαλιά του Ντουμίτρου να αποκρούει ο Σαράνοφ.
Στο δεύτερο μέρος οι ''κυανέρυρθοι'' δεν μπήκαν καλά και ο Εργοτέλης κρατούσε με σχετική ευκολία το 0-1. Είναι αξιοσημείωτο ότι μέχρι και το 75' δεν έγινε καμία απολύτως φάση. Στο 76', μάλιστα, ο Ολαϊτάν πραγματοποίησε συρτό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Τζινάρ. Απάντησε η ομάδα της Ημαθίας στο 83', όταν το σουτ του Ραούλ Μπράβο από μακρινή απόσταση πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία στο 86' πάλι από τους γηπεδούχους, με τον Νέτο να επιχειρεί εξαιρετική προσπάθεια, να δίνει στον Βέρτζο, ο οποίος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Σαράνοφ. Στο 89' ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Ναζλίδη από τον Πίτσο και το 0-1 έμεινε έως το φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου