Τελευταία Νέα

20/3/15

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Οι κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν!

Μαρκαριάν, Κωστένογλου
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία και στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Κώστας Κατσουράνης όσο και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος. 
Τους "εκλεκτούς" του για τον κομβικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής, γνωστοποίησε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του, πρώτα στην Αυστρία για την μίνι τετραήμερη προετοιμασία και μετά στην Βουδαπέστη για το "do or die" ματς με τους Μαγυάρους.
Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάτι άλλωστε που αναμενόταν, αφού ο Μαρκαριάν ποντάρει πολλά στην εμπειρία του. Αυτή την στιγμή, χρειάζονται παίκτες "μπαρουτοκαπνισμένοι", που ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις.
Εξάλλου, έχουμε και την ενεργοποίηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι απολύτως υγιής και αγωνίζεται κανονικά στη Λεβερκούζεν, αποτελώντας "κεφάλαιο" για την Εθνική, ενώ κλήθηκαν από τον προπονητή ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα για την θέση του τερματοφύλακα, ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.
Εξάλλου, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς της Αλ Χιλάλ και ο λόγος είναι ότι ο διεθνής άσος έχει έναν τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016, όπου η Εθνική θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς.
Αναλυτικά η αποστολή:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μπακάκης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης.
ΜΕΣΟΙ: Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Λαγός, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μήτρογλου, Καρέλης, Αθανασιάδης.
                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου