Τελευταία Νέα

26/4/15

27η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Έβρος Σουφλίου 3-0

Με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης νίκησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 3-0 τον Έβρο Σουφλίου. Σκόρερ οι Καπνίδης (41') και Σαμαράς (45'+2').
'Ηθελε τη νίκη όσο τίποτα και την πήρε ο Άρης στον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, επικρατώντας με 3-0 και φτάνοντας τους 64 βαθμούς, συνεχίζοντας παράλληλα τη μάχη της ανόδου στη Football League.

Το ματς:


Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να "κλειδώσουν" το τρίποντο από το πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 41' και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τους Καπνίδη και Σαμαρά. Τα δυο αυτά γκολ, έφταναν και περίσσευαν για να αποβάλουν το όποιο άγχος υπήρχε, ενώ στο 90' ο Ν' Λουντούλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Άρης κατάφερε να ισορροπήσει και πάρει τα ηνία. Η υπεροχή του μετουσιώθηκε σε γκολ με κοντινή προβολή του Καπνίδη, ενώ η κεφαλιά του Σαμαρά έκανε το 2-0, προτού πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο μέρος φαινόταν διαδικαστικό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σουνά από τον Λίτσιο και είχαν δίκιο (47') και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Έβρου Σουφλίου, έχοντας τον έλεγχο. Στο 90', Ο Σταυρόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Ν' Λουντούλου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Άρης παραμένει στο -1 από τον Πανσερραϊκό, που νίκησε 1-0 την Καβάλα, η οποία μάλιστα έχασε και πέναλτι ένα λεπτό πριν δεχτεί το γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας (46' Φερνάντες), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (85' Σταυρόπουλος), Σουνάς (72' Νάκας), Σανι.
Έβρος Σουφλίου (Β. Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (71' Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52' Μάτεβ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (73' Αμέτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου